Hondenuitlaatservice
Limburg
Kan je iets niet vinden op onze website van Hondenuitlaatservice Zuid-Limburg? Dan kan je het hier proberen te zoeken.
Search here:
Elk Kakje , Hoort in een zakje!
Whatsapp ons: +316 5575 8327 Over ons | Contact

over ons

Home > over ons

Sinds vele jaren zijn wij hondenbezitters van verschillende rassen. Echter hebben wij ook wel eens uitstapjes waarbij onze trouwe vriend niet mee mag. Ook werkten wij met zijn 2en waardoor het voor ons lastig was om tussen de middag iemand te vinden die met onze trouwe viervoeters wilde gaan wandelen. En net zoals men in een gezin met kinderen moet zorgen voor een kinderdagverblijf. Moet men onze trouwe viervoeter ook niet vergeten te voorzien van zijn dagelijkse behoeftes.

Uit die behoefte zijn wij Dogs4walk.nl gestart. Een Honden uitlaat service met medewerkers met hun hart op de goede plek. Wij zijn allemaal dierenvrienden die met veel passie hun werk bedrijven. Die met uw viervoeter(s) omgaan alsof het een deel van hun eigen gezin is. Die met veel liefde met uw hond(en) uitgaan en waaraan we zelfs onze eigen honden aan toevertrouwen. Die ook gezellig spelen met de hond en niet alleen maar zakelijk met uw hond gaan wandelen. Die een band proberen op te bouwen met uw hond

Die individueel met uw hond gaan wandelen in zijn eigen vertrouwde omgeving en niet met een groep andere honden. Hierdoor wordt er optimaal aandacht besteed aan uw hond. Een service waarbij u kunt kiezen of u 30 of 60 minuten wandelen voor uw hond wenst. Waarbij u hond ook word beloond voor zijn goede daad en die zelfs bereid zijn de hond nog te voederen na het uitgaan (mits u dat niet wenst natuurlijk).

Uiteraard wordt er met professionalisme met uw dier(en) omgegaan en worden ze door ons lekker beloond met een heerlijk koekje of botje na hun wandeling. Mocht het vies weer zijn, wordt de hond netjes afgedroogd bij u afgeleverd, zodat u ‘savonds wanneer u thuis komt niet overal hondenpoten in huis vindt.

Kijkt u gerust eens verder op onze site en misschien dat er na een proefwandeling met uw hond een mooie samenwerking kan worden gerealiseerd.