Product was successfully added to your shopping cart.

Wat doen wij

Wat doen wij

Wat doet honden uitlaatservice Limburg Dogs4Walk?
 

Wist u dat wij uitsluitend prive wandelingen doen...

 

  • Na een kennismaking met uw hond en een proefwandeling zullen we rond de tafel gaan zitten om u wensen te bespreken en dit in een overeenkomst vast te leggen. In dit kennismakings gesprek en tijdens de proefwandeling worden alle ins en outs met u besproken. Ook krijgt u dan de kans als u meeloopt tijdens de wandeling dat u ons kunt laten zien waar u normaal de wandeling maakt.

 

    • Wij hebben ervoor gekozen niet met groepen honden te gaan wandelen maar met uw hond(en) individueel te gaan wandelen in het dier zijn eigen vertrouwde omgeving. Door deze aanpak kunnen we onze aandacht optimaal aan uw hond(en) schenken en een band opbouwen met uw hond(en) wat wij een belangrijk aspect vinden.

 

 

  • Na de wandeling krijgt de hond fris water en een kleine traktatie. Mocht het regenen wordt uiteraard de hond aan de deur afgedroogd. Waardoor u bij thuiskomst geen hinder hoeft te ondervinden van vieze poten op de vloer. Bij thuiskomst wacht er op onze social media paginas een verslag van de wandeling.  • Uiteraard wordt er met professionalisme met uw dier(en) omgegaan en worden ze door ons lekker beloond met een heerlijk koekje of botje na hun wandeling. Mocht het vies weer zijn, wordt de hond netjes afgedroogd bij u afgeleverd, zodat u 'savonds wanneer u thuis komt niet overal hondenpoten in huis vindt.


    Kijkt u gerust eens verder op onze site en misschien dat er na een proefwandeling met uw hond een mooie samenwerking kan worden gerealiseerd.
Wat onze klanten over ons zeggen!