Product was successfully added to your shopping cart.

Honden uitlaat service

Honden uitlaat service

Waarom een honden uitlaatservice?
 

Wist u dat wij uitsluitend prive wandelingen doen...

 

 • In de huidige maatschappij waarin men meestal genoodzaakt is om met 2en beiden te werken heeft men vaak de problemen dat men net zo als met de kinderen ook een oplossing moet vinden voor honden. Uit deze behoefte is Dogs4Walk zijn diensten gestart.

 

  • Vaak wil men toch het sociale gezelschap van een hond of ander dier, maar door de werkzaamheden die men uitvoert vaak geen tijd om met de hond te wandelen tussen de werkzaamheden door. In dit geval zou u ervoor kunnen kiezen om een honden uitlaat service in arm te nemen die deze werkzaamheden voor u uitvoert.


 

 

 • Dogs4walk biedt hierin enkele oplossingen. Zo kan u kiezen uit verschillende dagdelen en verschillende lengtes van wandelingen. De een heeft een grote hond die veel beweging nodig heeft waarbij men zou kunnen kiezen voor een wandeling van 30 minuten. De andere kiest ervoor alleen de hond uit te laten tussen de middag en kiest daarbij voor een kwartier wandelen. Zo kunt u bij onze tarieven de verschillende mogelijkheden bekijken. • Uiteraard wordt er met professionalisme met uw dier(en) omgegaan en worden ze door ons lekker beloond met een heerlijk koekje of botje na hun wandeling. Mocht het vies weer zijn, wordt de hond netjes afgedroogd bij u afgeleverd, zodat u 'savonds wanneer u thuis komt niet overal hondenpoten in huis vindt.


  Kijkt u gerust eens verder op onze site en misschien dat er na een proefwandeling met uw hond een mooie samenwerking kan worden gerealiseerd.Bent u op zoek naar een individuele honden uitlaatservice met alleen aandacht voor uw hond?
 

Optimale aandacht alleen voor uw hond...

 

 • Daarvoor zijn wij de aangewezen specialisten. Samen met ons ervaren team wandelen we met uw hond alleen in zijn eigen vertrouwde omgeving. Wij wandelen dus niet in groepen!

 

  • We maken zo het verschil tussen alle overige aanbieders waardoor ons tarief wel iets hoger ligt. Wij kunnen dus niet met maximaal 5 honden tegelijk gaan wandelen. Wij doen dus uitsluitend prive wandelingen met uw hond of honden. Zo krijgt uw trouwe viervoeter de optimale aandacht.

 

 

 • Tijdens de wandeling zoeken wij naar leuke plekjes bij u in de buurt en zullen uw hond corrigerend laten lopen. Ook zijn wij dol op spelletjes en hopen dat uw hond er dan ook optimaal van geniet.


Wat onze klanten over ons zeggen